Bli medlem och ta del av dina förmåner!

En småföretagare behöver ta tillvara på alla resurser. Förmånerna i ett medlemskap i Småföretagarna gör att du snabbt spar in medlemsavgiften

Ett medlemskap med många förmåner:

Bli medlem idag!

Det snabbaste sättet att bli medlem är att sätta in 1475 kronor på vårt bankgironummer, 483-4552. Ett annat sätt att bli medlem är att fylla i formuläret här till höger så kontaktar vi dig.

Kostnad för medlemskap:
Medlemsavgiften består av en avdragsgill serviceavgift på 1100:-
1100:- + moms 275:- + medlemsavgift 100:- = Totalt 1475:-

Ange ”Medlemsavgift Småföretagarna” och avsändare i meddelandefältet.
Använd sedan kontaktformuläret till höger så vi får dina kontaktuppgifter. Längst ner i formuläret klickar du i att du har betalt avgiften om detta gjorts i förväg.

OBS!
Vi vill göra dig uppmärksam på att Småföretagarnas Riksförbund inte är SMÅA-småföretagarnas A-kassa.

Information om behandling av personuppgifter:

Småföretagarnas Riksförbund behandlar personuppgifter om sina medlemmar och vid medlemsansökningar. Ändamålet är att administrera medlemskapet. Personuppgifter kan också komma att behandlas för marknadsföringsändamål. Personuppgifter kan även komma att lämnas ut till avtalspartners till Småföretagarnas Riksförbund för marknadsföringsändamål.

Kontakta kansliet om Du vill ha mer Information om behandling av personuppgifter. Kansliet tar också emot begäran om direktreklamspärr, begäran om rättelse av felaktiga eller ofullständiga personuppgifter samt begäran av besked om vilka personuppgifter som behandlas som rör den sökande (s.k. registerutdrag).

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.