Småföretagarnas Riksförbund

Ett medlemskap som gör skillnad!

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation, skapad och driven av småföretagare för småföretagare.

Förståelse är en förutsättning för förändring

Förbundet företräder idag mer än 32 000 företag, i alla branscher och i alla delar av landet. Som organisation gör vi skillnad genom att utveckla relationer med makthavare oavsett politisk färg och genom en regelbunden dialog med tjänstemän på svenska myndigheter. Förståelse är en förutsättning för förändring och Småföretagarnas Riksförbund är en stark röst som talar klarspråk och är mer rakt på.

En enklare vardag för småföretagare

Om vi ska få fler företagare för att trygga jobben och välfärden, behöver vi ge småföretagaren en enklare vardag. Många regeringar har lovat minskat myndighetskrångel men vi ser tyvärr bara problemen växa. Vi tror det är viktigt att våra politiker får veta hur verkligheten faktiskt ser ut för en liten företagare – hur mycket tid hon eller han egentligen får lägga på orimliga uppgiftskrav och andra pålagor.

Att vara småföretagare är inget arbete, det är ett sätt att leva

Vi vill göra småföretagarens vardag enklare, lönsammare och tryggare – och det vill vi göra idag – inte i morgon. Vi vill påverka för att skapa ett småföretagsklimat i världsklass! För det behöver vi DIN hjälp.

Bli medlem

För att skapa bättre förutsättningar.

Bli medlem
Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.